CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

jom kite enjoy ~! ^_^

Friday, 3 February 2012

mimpy kan pujaah haty lagy . aum .



assalamualaikum . 

aum aum !
ary niyh aku nak story pasal mimpi lagy .
haish ! asyikII mimpi je la aku niyh kan ? 
heee .

malam tady aku mimpi kan dye lagy . heee . :)
best tau . dalam mimpi aku tuh , dye sweet sangat !
hee . :D

aku mimpi aku satu sekola dengan dye .
(satahu aku pujaan haty aku niyh da habes sekola)
dye swweeetttttt sangat . 

dalam mimpi aku tuh aku tengah ngajok dengan dye . sebab ape aku tak ingat .
then korang nak tau acane dye pujok aku ?
tyme tengah perhimpunan tuh , dye pegy naek atas pentas , amek mikrofone then ,
dye cakap macam niyh .
'korang , ary niyh awek aku ngajok dengan aku la . boleyh tak tolong aku pujok dye ?
dye yang pakai baju sukan warne biru , tudong puteh , kelas 3B '

aik !! pelikII . acane dye boleyh tau kelas aku ek ? hee :)
then aku lary . segan la konon . tapy ramai giler akakII yang panggil aku coz 
nak tolong dye pujok aku . auuwww ! so swweeettt ! hahaha .


tapy lepas habes sekola aku lost contact ngan dye .
then 1 ary tuh , akak aku ade urusan dengan abang dye .
(p/s aku tak tau la si  pujaan niyh ade abang ke tak)
then kiteorang pon TERJUMPE balek . auuww !

samapi situ je yang aku ingat about mimpi aku .
ala.. agak spoil kan ?
tapy aku kesah ape ? janji aku dapat mimpi kan si pujaan haty aku tuh .
heee . ^_^


TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA . LIKE KALAU SUKA ^_^

0 comments:

Post a Comment